Nieuwe leden
Houdt u van gezelligheid, van een scheepse sfeer en kunt u een beetje toon houden? Dan bent u van harte welkom om eens kennis te maken met ons enthousiaste koor.
Wij repeteren om de 14 dagen in de ontspanningszaal van de "Vierackers" in Assen.
U kunt contact opnemen met Bert Broekman.
Bert Broekman
Tel. 0592-350602
E-mail: l.broekman@ziggo.nl

Volg ons op
Twitter
Teambuildingsweekend 2017

Het laatste weekend van september hebben we ons jaarlijkse teambuildingsweekend in het Sallandse Dalfsen a.d. Vecht doorgebracht. Het voormalige klooster midden in het dorp was ons onderkomen.
Vrijdagmiddag hebben de mannen een prachtige fietstocht gemaakt langs en door fraaie landgoederen en mooie vergezichten in het Vechtdal.
's Avonds stond de z.g. "Bonte avond" op het programma met als thema "Kloosterleven". De creativiteit van de mannen was van hoog nivo dus dolle pret!
Zaterdagmorgen was een djembé-workshop ingepland. Tot ieders verrassing stonden daar 20 trommels in de kapel van het klooster en onder een bezielende leiding konden de mannen zich naar hartelust uitleven op de strak gespannen vellen.
's-Middag een bijzonder optreden bij Grand Café De Fabriek aan de Vechtboulevard met daarna een heerlijk buffet. De afsluiting op zondagmorgen was een jeu de boule competitie waar nog voldoende energie voor over was. Al met al een zeer geslaagd weekend voor ons koor!
Meer foto's van ons koor

Wilt u meer foto's van ons koor zien tijdens optredens etc. Druk dan op onderstaande knop.
Dubbelconcert BN&O met het
Ural Kosaken Chor uit Duitsland
van donderdag 23 maart 2017
in de Jozefkerk in Assen 
 
Bijna 200 belangstellenden hebben in de Jozefkerk in Assen volop genoten van een uniek dubbelconcert van ons koor met het  Ural Kosaken Chor uit het Duitse Rosrath.
Om en om zongen de koren elk twee keer een half uur.
De 8 mannen van het kozakkenkoor met hun geoefende stemmen klonken indrukwekkend in de volle Jozefkerk.
Ze zongen Russische volksliedjes maar ook religieuze kerkliederen uit de Oeral.
Het scheepskoor had naast hun bekende repertoir ook een aantal Russische liedjes ingestudeerd onder leiding van Marinus Scholten en ook dat werd met enthousiasme door het publiek ontvangen. Al met al een geweldig mooie concertavond in de Jozefkerk dat werd afgesloten met een staande ovatie van een zeer enthousiast publiek.